3 Ekim 2007 Çarşamba

Gülşen - Anlayacaksın

İstemesende dostlar sorar
Benden konuşacaksın
Evde her eşya sana delil
Aleyhimemi kullanacaksın

Sevişirken başkasıyla
Benim kokum odanda
Aynalarda yansımam belirir
Geçemezsin uykulara

Tutulmadı vaatler
Nerde o sözünün eri
Seni vurduğunda yeminler
Yıkanırsın elimin kiri

Hangi aşk vazgeçilmez demiştin
Hangi ten unutulmaz
Benimki unutulmaz
Anlayacaksın

7 yorum:

asa dedi ki...

Omegla Gabile Mobile ve Tüketimi Omegla mobil sohbet odalarını şu zamana dek kullanmadıysanız bundan sonra kullanmanız yerine pek çok neden bulunmaktadır. Bu odalar özellikle yanlızca kalan ve kendisini bu mevzuda noksan hisseden şahıslar doğrulusunda oldukça defa kullanır ve onları psikolojik olarak tedavi edebilen tek arkadaşlık platformudur. Yakın çevrenizde bu aynısı vaziyetleri sergileyen tanıdıklarınız yada arkadaşlarınız var ise onlara Omegla Gabile Mobile sitelerini sorun ve bu sitelere girerek mobil sohbet etmelerini sağlayın. Sizlere neler sağlarız ve avantajlarımız nedir ?

asa dedi ki...

Gabile Giris Sanal sohbet odalari, internet sohbet odalari sistemi ve mobil sohbet programları ile her yerden kolaylıkla sohbet odalari odalarına bağlantı kurarak, eğlenceli saatler geçirmenizi sağlıyor.
Türkiye’nin en yeni sohbet odalari ve sohbet odalari Odaları sitesinde, görülmemiş arkadaşlıklar ve güzel dostluklar edinmeye hazır mısınız? Sanal sohbet odalari sitesi, birbirinden kalifiye kent sohbet odalari odaları olan, İstanbul sohbet odalari, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Konya, Kayseri, Bolu, İzmit, Malatya, Eskişehir gibi çoğu kent Gabile Giris sohbet odalari odası adları ile kullanıcılarına seçenek ortamlar sağlamaktadır.

hasmet dedi ki...

Mobil Sohbet Siteleri Hadise Türk doğrultusunda, verinin dışında sese de sıçradı ve Türk mobil ağı de cevep vermez duruma geldi. Vakası yöntem olarak Dağhan Uzgur’e sorduk. Şunları anlattı :27 Ekim Piyasa günü saat 14:30 seviyesinde Türk yurtdışı çıkışlarında performans kayıbı ve yüksek paket kabı görülmeye başladı. Mevzu ile ilgili uygulanan yöntem araştırmada yurtdışı bağlantı girişlerini muhtelif lokasyonlardan gerçekleştiren Türk kimi linklerinin bulunduğu Mobil Sohbet Siteleri görüldü.

mert dedi ki...

Canlı okey odası Aile ortamında kalifiye okey odalarında birçok ilave olarak özelliği kullanarak dostlarınızla sevgi dolu tek şeklinde okey oynayabileceğinizi unutmayın. Okey oyunu esnasında genel toplum kaidelerine uymanız gerekmektedir. Kaidelere uymadığınız vakit susturulma, banlanma gibi cezalara çarptırabilirsiniz. Kaidelere uyduğunuz müddetçe meselesiz tek şeklinde okey salonunun bütün imkanlarından yararlanabilirsiniz. Okey taşının şipşak sağındaki ilk 5’li sağ taraftaki oyuncuya verilir. 4 set dizi atlanır ve sıradaki 5’li ikinci oyuncuya servis edilir. Benzeri sistematik oyunculara 10 taş servis edilene kadar devam edilir. Canlı okey odası Son set serviste ise, dağıtım oyuna başlayacak oyuncuya 5 taş, farklı oyunculara 4 taş şekilde yapılır. Ve ortaya oyuncuların çekmesi adına, asgari 10 okey taşı kapalı olarak konulur.

oktay dedi ki...

sohbet ücretsiz ortamında dost bulma platformlarının bu kadar artışta olmasının yanısıra fazlası sohbet sitesi kimi özelliklerini kullanabilmeniz yerine ücret talep etmektedir. Biz de siz sohbet sever şahıslar yerine Parasız sohbet sitemizi oluşturduk. Sitemize sağlamak yaparak sohbet odalarına para ödemeden sağlamak yapılabilir, dilediğiniz kanalda tamamiyle fiyatsız sohbet etmeye başlayabilirsiniz. Sanal Okey sohbet etmenin en ferah durumu olan sohbet ücretsiz sitelerinde siz de farklı insanlarla tanışıp, dost edinmek ya da yeni şahıslar tanımak istiyorsak parasız sohbet sitemiz olan chatarkadas.net sitemize sizi bekliyoruz

oktay dedi ki...

Bilhassa de 101 oyunun deneyimleme ile ilgili farklı çoğu sistemi Ilgi altına alarak ilerleteceğiniz tek tertip kurabilirsiniz. Okeyi çeşitlendirici, her vakit deneyip henüz da deneyim edinerek oynayabileceğiniz Canlı Okey Siteleri okey masaları 7/24 aktif olarak yayında kalmaktadır. Bu yayınlara dahil olarak iyi tek okey masasına oturabilir, anlık bedava sohbet odalari sistemini de kullanarak bu oyunda hoşça zamanlar geçirme olanağını gerçekleştirebilirsiniz.

oktay dedi ki...

Aristoteles’e ilişkin olan bu soz fakat iletişimin varlığıyla can bulabilir. İster sözlü, ister sözsüz, iki insan arasında şayet tek etkileşim şebekesi bulunuyorsa düşüncenin ehemmiyeti meydana çıkar. Geçmişten bugüne sohbet ağlarının gelişmesi ve kişiler arasında tespit edilen mesafelerin kısalması fonksiyon itibariyle oldukça yüksek potansiyele sahiptir. Üyeliksiz Okey Salonları Sohbet ücretsiz etkileşim ağının cep telefonlarına ve tabletlere de girmesi birçok yönden kullanıcıya imkan sağlamıştır. Bu olanakların ön saflarında da sohbet gelmektedir.